sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Tahti kiihtyy, unelmat toteutuvat!

Huh! Takana on työntäyteinen viikonloppu ja ensimmäinen ensi-ilta lähestyy! Enää kaksi viikkoa, ja tämä mimmi debytoi näyttelijänä Ranskassa ranskaksi! Eilen kiertelimme teatteriseurueemme kanssa mainostamassa meitä esityspaikan alueen kylissä ja kaupungeissa, ja tänään treenasimme ankarasti. Esityksiä on eri puolilla, koska meillä ei ole vakituista esitystilaa, ja niinpä mainostaminen täytyy hoitaa huolellisesti. Pienen seurueen varjopuoliin kuuluu, että kaikki joutuvat tekemään vähän kaikkea, mutta voi sen tietysti niinkin nähdä, että kaikki saavat tehdä erilaisia juttuja!

Toinenkin projektini edistyy myös kiitettävästi, mutten siitä turise vielä kovinkaan paljon. Valmistaudun vaan kaikessa hiljaisuudessa koe-esiintymiseen, ja kerron sitten myöhemmin, miten meni! Vatsanpohjassa on hyvä kutina tästä jutusta, joten voi olla että urani etenee taas pian isoin harppauksin! Ja jos ei tämän projektin avulla, niin sitten jonkun toisen...

Välillä joudun vieläkin muistuttamaan itseäni siitä, miten paljon upeita asioita olen jo saanut ja saavuttanut täällä. Tunnen syvää kiitollisuutta kaikkia tsemppi-ihmisiäni ja ennenkaikkea itseäni kohtaan, mahdottomiltakin vaikuttavat asiat voivat onnistua, jos kohdistaa energiansa niihin ja uskoo omiin mahdollisuuksiinsa!

Uskokaa unelmiinne rakkaat!

4 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

Vau, mahtava homma! Onnittelut! :)

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitosh!! :)

Uhma kirjoitti...

Superneiti!!!!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Merci ma belle!! :)