maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kaikenlaista aurinkoisen päivän tuumailua


Eiliset Moby-kuvaukset menivät todella hyvin, nyt on vuorossa editointivaihe ja sen jälkeen voimmekin sitten ladata videon nettisivulle ja pistää sormet ristiin (kuten täällä Ranskassa sanotaan) ja toivoa parasta! Kisassa on hienoja videoita, mutta uskonpa silti, että meidänkin videomme tulee olemaan hyvä!

Olen ihkakonnellinen, sillä luomudeodoranttini on alkanut toimia täydellisesti! BcomBIO-sarjan luomudödö ei siis lupaa liikoja nimellään "deodorant longue durée", ainakaan tällaiselle keskivertohikoilijalle, jolla normielämässä eivät paidat läikkiinny kovasti. Kiireessä hikoilen kyllä monesti kainalot märkinä, mutta hajut ovat pysyneet silti poissa, kun jaksoin sitkeästi pysytellä ainoastaa tässä tuotteessa. En edes turvautunut enää näytelmätreenipäivinä Niveaan! Onnellisuus! Sen sijaan iho ei ole löytänyt vieläkään tasapainoaan ja vauvojen luomupuhdistusmaito onkin lopussa. Uusia toimivia, edullisia ja ekologisia kasvojenpuhdistusvinkkejä kaivataan!

Tässä vaiheessa muistutan kaikkia surullisuuteen tai masennukseen taipuvaisia kanssaihmisiä liikunnan lääkitsevästä vaikutuksesta! Viime viikolla ihana äitini patisti minut lenkille ja masennusväsymysahdistusolotila vaihtui reippaan optimistiseksi taistelutahdoksi!

Tässä yhteydessä pari kuvaa eilisen musiikkivideon kuvauspaikoilta, ne on otettu ennen kuvauksia, kun etsin sopivia näkymiä. Nyt lenkille aurinkoon!


2 kommenttia:

matumaria kirjoitti...

Heippa!

Oon käynyt aina välillä täällä kurkkimassa mitä sulle kuuluu.

Mä poden tänään hirmuista opiskelumotivaation puutetta ja olin hyvää vauhtia kehittämässä nettiriippuvuutta. Mutta onneksi jumituin sun blogiin, koska lukiessani sain pistoksen vaaleanpunaista innostus-energiaa! Kiitos!

Pidän sormet ristissä ja peukut pystyssä sun töiden suhteen! Aurinkoa:)

-Maria

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos Maria!! Ihana kuulla susta, joo motivaatio on sellainen tila, jota on vaikea pitää yllä ihan aina. Mutta täältä joo on tarkoitus tsempata kaikkia, toisinaan kohtalotoveruuden (vaikeuksien kautta voittoon, hittolainen!) ja toisinaan positiivisen iloitsemisten muodossa. Haleja, voimaa opiskeluun ja kaikkeen, plus extrahaliterkut pikkuiselle ihanuudelle ja serkulleni!!! :)