tiistai 11. toukokuuta 2010

Tapahtumien Kesä 2010


Julistan täten alkaneeksi Tapahtumien Kesän 2010! Nyt on aika toteuttaa unelmat, nyt asiat alkavat edetä, nyt riittää paikallaan junnaaminen!

Tulossa Tapahtumien Kesässä 2010:

1. Koe-esiintyminen ihan täydelliselle Lyonilaiselle teatteriseurueelle kesäkuun 5. päivä. Tunnettu ja ulkomaillakin reissaileva seurue tekee ihania esityksiä, joissa on teatteria, tanssia, musiikkia, eri maista kotoisin olevia näyttelijöitä, lapsia ja aikuisia... Rahoitusta tulee muunmuassa EU:lta, joten tällä kertaa kyseessä olisi varmasti hyväpalkkainen pesti!

2. Viiden päivän teatterityöpaja täällä pikkukaupungissa toukokuun viimeisellä viikolla, luvassa läsnäolon tutkimista ja kiinnostavia, moderneja tekstejä, sekä tietysti teatteri- ja tanssialan ammattilaisista koostuva työryhmä! Ja kyseessä on myös mahdollinen rekrytointi ensi vuoden prokkiksiin...

3. Parin päivän tanssikurssi, jonka vedän Lyonissa, ja lopuksi valmistamamme koreografian esittäminen Lyonin Fête de la Musique-tapahtumapäivänä. Mukaan tulee osallistujia Suomesta asti, eli yksi kaverini päätti tulla Ranskaan asti tanssimaan!

4. Teatteriseurueeni Shakespeare-klassikon esitykset kuuluisassa Lyonilaisessa teatterissa kesäkuussa!


Että tällaista! Tänään otan Tapahtumien Kesän 2010 kunniaksi rennosti, enkä stressaa töiden hankkimisesta, onhan tuossa jo aika riittämiin mahdollisuuksia tavata potentiaalisia työnantajia ja luoda muita kontakteja, tulla nähdyksi ja noteeratuksi, ja jopa tulla palkatuksi!

Osa teistä lukijoistani jo osallistuu (tietoisesti tai tietämättään) Tapahtumien Kesään 2010, mutta ne joille iski nyt tarve toteuttaa unelmia ja laittaa haluamiaan asioita liikkeelle elämässään, liittykää mukaan! Haastan teidät kaikki tarkastelemaan tämänhetkisiä toiveitanne, haaveitanne, tarpeitanne, unelmianne ja ideoitanne, ja ennen kaikkea, ALKAMAAN TOTEUTTAA NIITÄ!

Voimaa ja valoa kaikille, lopuksi kuva siitä, miten täällä meidän talomme takana oleva joki tulvii kaatosateen jäljiltä!

Ei kommentteja: