torstai 10. kesäkuuta 2010

...ja Ranska sanoi kyllä!


Eilinen koe-esiintyminen meni hyvin, ja meikätyttö valittiin mukaan musikaaliin! Jäitä hattuun kuitenkin, se ei ole mikään West Side Story, vaan lastenmusikaali isoissa örkkiasuissa, incongnito ja playback! Tosin en tiedä, äänitämmekö itse omien roolihahmojemme äänet vai emme, katsotaan. Tanssillisesti ja liikkeellisesti homma tulee olemaan vähän haastavampaa, mutta puvuissa ei kuulemma voi tehdä mitään aivan älyttömän monimutkaisia koreografioita. Mikä sopii minulle kyllä ihan hyvin. Työstä saa ihan hyvän palkankin, joten aika hyvä fiilis.

Tämän keikan saaminen sai minut myös tekemään erään tärkeän päätöksen. Pyörittelin nimittäin aikani sitäkin mahdollisuutta, että palaisin syksyllä Suomeen, jos työtilanne ei ala helpottua. Mutta näköjään Ranska haluaakin minun jäävän tänne, eli Neiti Juusto jatkaa raportointiaan täältä patonkimaasta! Jee! Ja jottei eilinen olisi ollut aivan tavallinen loistava ja menestyksekäs päivä, niin pikkukaupungin nuorisotalon johtajakin soitti koe-esiintymisen jälkeen ja pyysi työhaastatteluun!


Muita hyviä asioita:

1. MacBook-tietokoneeni toimii taas, ja siihen on vaihdettu uusi näppäimistökin! Korjaamossa sanottiin, että näppäimistön alla oleva osa menee rikki valmistusvirheen takia ja sen vaihtaminen oli ilmaista, sen sijaan uusi akku kustansi 137 euroa, auts! Kun korjaaja kyseli, minkämaalaisen näppäimistön haluan, suomalaista ei löytynyt heidän listoiltaan. Googlasin pikapikaa ruotsalaisen näppäimistön, ja luulen selvittäneeni puutteen syyn, taitaa olla ihan sama näppäimistö kyseessä... Hyvää tarkoittava, mutta ranskalaiseen tapaan hieman maantieto- ja kielitaidoton korjaaja yritti moneen otteeseen tarjota norjalaista ja tanskalaista näppäimistöä vielä senkin jälkeen kun olin pyytänyt ruotsalaisen. Vakuutin tyynesti, että ruotsalainen on ihan hyvä. En taida kuitenkaan tarvita niitä æ- ja ø-kirjaimia. Muttä ihänää, että ön nämä ääkköset!

2. Ostin KitchenAid- tehosekoittimen, ja nyt alkaa armoton smoothieiden valmistus! Mansikat ovat jo ostoslistalla, mutten ole vielä törmännyt luomusellaisiin. Jos ihmettelette, olenko rikas, vastaus on ikävä kyllä ei; sain tehosekoitinrahat kavereilta yhteissynttärilahjaksi, ja päätin käyttää koko potin rehellisenä suomalaisena juuri siihen, mihin alunperin lahjarahat pyysinkin! Hih hih, se on oranssi ja tosi hieno!

3. Parin päivän tanssikurssini Lyonissa toteutuu, joten tämän kuun budjetti näyttää ihan kohtuulliselta. Pääsemme esiintymään oppilaitteni kanssa Lyoniin Fête de la Musique-tapahtumapäivänä, jolloin koko kansa on liikkeellä ja kaduilla on kaikenlaisia "spektaakkeleita" - kuten täällä nimitetään ihan mitä vaan esityksiä.

4. Huomenna aamulla on treenit sen pikkukaupunkilaisen ohjaajan kanssa, joka tykkäsi energiastani teatteriworkshopissa!

Kaikkea hyvää kaikille, lähetän tätä hyvää energiaani teillekin, missä maassa ikinä olettekaan!

3 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

kiva lukea hyviä uutisia! sellaistahan tämä elämä on, ylä- ja alamäkeä, mutta pitää vaan pysyä vahvana uskossa, kuten edellisessä viestissäsi sanoit. pessimistit ei ihmeesti etene, hyvät asiat tapahtuu lopulta niille, jotka jaksaa uskoa ja osottaa.

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos Airelle, joo ei pidä luovuttaa liian helpolla! :) Näyttää siltä, että elämä voi yllättää juuri silloin kun mitta meinaa tulla täyteen... ;)

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos Airelle, joo ei pidä luovuttaa liian helpolla! :) Näyttää siltä, että elämä voi yllättää juuri silloin kun mitta meinaa tulla täyteen... ;)