lauantai 10. heinäkuuta 2010

Don't worry be happy


Palasin juuri pikkukaupungin kotiin, olin Jazz à Vienne-festareilla kuuntelemassa, kun Bobby McFerrin loihti suustaan ihan uskomattomia ääniä ja antoi yhteislaululle uuden merkityksen. Sen jälkeen tanssimme täysillä rakkaan ystäväni S:n kanssa Lee Fields & The Expressions:in tahtiin. Saavuimme junalla Vienneen ilmaisesityksiä katsomaan, mutta harhailimme kuitenkin amfiteatterin laitamilla siltä varalta, että joku keksisi päästää meidät sisään tähän kyseiseen konserttiin - siis maailmankuulun jazz-festivaalin 30-vuotisjuhlavuoden viimeiseen sellaiseen. (No, tuleehan se Norahkin (Jones) sitten 17. päivä heinäkuuta, mutta se on sitten vähän erillinen konsertti kumminkin.)


Lopulta luovutimme, koska emme löytäneet edes hyvää paikkaa, missä olisimme voineet salakuunnella illan antia. Käännyimme koroillamme/sandaaleillamme, kun kuulimme erään sedän huikkaavan: "Joko te nyt lähdette?" Kännyimme ja huomasimme iloksemme, että sedällä oli vaaleansininen t-paita, joka tarkoitti sitä, että setä on töissä festareilla! "Meillä ei ole lippuja", vastasimme kuorossa. Setä kaivoi taskustaan 2 lippua, ja loppu onkin historiaa. Kannattaa olla optimisti ja iloinen blondi - henkisesti tai/ja fyysisesti!
Poikaystäväni varasi meille viikon loman jossain kivassa paikassa täällä patonkimaassa, jee! Se tekee varmasti meille hyvää! Nyt siis vain yhteistä Ranska- ja Suomi-lomaa odotellessa... Ja on tässä ehkä tulossa myös pari pientä roolia kameran edessä, se isompi leffarooli tosin meni jollekin muulle, mutta eiköhän kohta jo tärppää!

6 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

kuulostaa hyvältä.
tiedätkö, milloin näytetään se louis la brocante, jossa olit vai joko se on mennyt?
hyvää viikonloppua!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Sopimuksessa taisi lukea jakso 39, ei hajuakaan onko se jo mennyt... Olen tosi huono telkkarin katsoja, mutta olisihan se ihan kiva nähdä tietty! Tiedätkö näkeekö jostain mikä jakso tulee telkkarista milloinkin? :) Kivaa viikonloppua sinnekin!!

Airelle kirjoitti...

en löytänyt jakso-opasta mistään, netistä olin katsovinani että jaksoja olisi kaiken kaikkiaan 35, olisikohan se se viimeinen jakso sitten... taisi mennä keväällä, mutta varmaan se tulee jossain vaiheessa uusintana!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Ai jaa, no toisaalta kuvaukset oli vasta 3. kesäkuuta eli varmaan se numero 39 on sitten tulossa myöhemmin! :)

Airelle kirjoitti...

ai jaa, no sitten se on ensi vuoden jaksoja.
en minäkään yleensä tuota katso, mutta täytyyhän tuo osa nähdä, pidän siis syksyllä silmällä jaksojen numeroita!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Hih, kiitos fanittamisesta! :) Kyllä mä sitten itsekin yritän sen nähdä, jos se on vasta tulossa!