lauantai 18. syyskuuta 2010

Ei näin vaan näin

Tässä resepti pahaan oloon:

- suklaabrownieta ja toista suklaaleivosjuttua illalla (ihan perusroskaa sokerilla ja valkoisella jauholla, muukin epäterveellinen ravinto runsaasti nautittuna ajaa saman asian)

- joku surullinen juttu, jota vatvoa jatkuvasti

- huonosti nukuttu yö

- huonosti valmistellut treenit, joissa ei muista repliikkejä, ei jaksa yrittää ymmärtää kollegoiden nerokasta ranskankielistä läpänheittoa ja tuntee olevansa erittäin huono näyttelijä

- syyllistyminen pikkuasioista (kuten siitä, ettei jaksa mennä lupaamalleen illallisvierailulle)

- täysi jaksamattomuus harrastaa liikuntaa ja halu käpertyä lepäämään johonkin (mielellään suomalaiseen järvimaisemaan)

- mahdollinen hormonaalinen syy? (eihän niistä ikinä tiedä)

- kiire ja harvinaiset vapaapäivätNäitä lääkäri niinkun nyt sit määräisi:

- lepoa ja unta (ihan kohta meen nukkumaan juu!)

- terveellistä ruokaa (paljon tuoreita kasviksia, hedelmiä, marjoja.. ja lisäneuvoja muunmuassa täältä.)

- vatvomisen lopettamisen ja asiasta irti päästämisen - kyllä kaikki järjestyy ja voit päättää, että tämäkin on sinulle hyväksi

- repliikkien opettelua joka ilta ennen nukkumaanmenoa ja sitten hyvin nukuttu yö päälle ja aamulla työmatkalla kertaustreeni (paras tekniikka!)

- älä ota sitä vakavasti - elämä on laiffii

- lisää vapaapäiviä, ja ainakin joka päivä rauhallisia vapaahetkiä, jolloin olet vaan ja hengittelet

- liikuntaa eri muodoissa (kävelyä paikasta A paikkaan B, juoksulenkki, tanssahtelua, joogailua, satunnaisia kissamaisia venytyksiä, jne.)

- kirjanpitoa hormonaalisista ajoista, tunnista säännöllisesti toistuvat tunneilmiöt

- pukeutumista glitteriin, pinkkiin ja muihin ilahduttaviin väreihin, Sinkkuelämää-sarjan katselua ja ystävien näkemistäOn oikeastaan ihan hyvä olo juuri nyt, mutta halusin vaan jakaa nämä pikkiriikkiset oivallukset kanssanne. Mukavaa sunnuntaita kaikille, unohdin pyhittää lepopäivän, mutta iltapäivällä lupaan ottaa iisisti. Ja pukeutua pinkkiin.

3 kommenttia:

Anu Pauliina kirjoitti...

Loistavat lääkärin ohjeet, jotka jäävät joskus unholaan.. hmmm. paitsi että itse en tiedä kiireestä vielä mitään, kun on ollut niin monta vuotta jo laiskottelua.

Ihana kuulla, että sulla menee työmaailmassa jo niin paljon paremmin! Toivottavasti saamme kuulla myös rakkausrintamalta lisää hyviä uutisia pian.

Glitterintäyteiset terveiset sinne Ranskanmaalle!

PS. Tämä on ensimmäinen ja ehkä ainoa täysin PINKKI blogi joka näyttää oikeasti söpöltä! Uusi banneri on myös kiva, minäkin aion toteuttaa jossain vaiheessa (pian) tuollaisen unelmakartan. Hieno idea!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Jee kiitos kiitos, ihanaa että tykkäät, mä en luovu pinkistä, vaikka se onkin joidenkin mielestä korni, musta se on just paras!! ;)

Rakkausrintamalla menee itse asiassa oikein hyvin, erillään asuminen toimii tällä hetkellä kivasti ja oma tilakaan ei ole pahitteeksi.. :) Vietän pikkukaupungissa ihan automaattisestikin aikaa treenien takia ja sit mies käy täällä Lyonissa kans välillä, joten ollaan nähty oikein sopivasti!

Kiitos ihanasta kommentista, ja paljon voimaa ja valoa täältä sinnekin!! :) <3

Anu Pauliina kirjoitti...

Hyvä kuulla. Ja pinkki ON paras! Meinaa itseltä välillä unohtua kun kaikki on nykyään niin vakavaa...
Mutta kiva kun on tällaisia pinkkejä blogeja muistuttamassa. :)