tiistai 3. toukokuuta 2011

Blondin näyttelijän kosto


Lauantaina minun oli määrä toimia stand-in-näyttelijänä jollekin toiselle blondille näyttelijälle eräässä ei-niin-kaukaisessa kaupungissa. Olivat löytäneet minut internetistä, ja tarvitsivat blondin. Autottomana ja ajokortittomana muutamien mutkien jälkeen sovin, että poikaystäväni kuljettaa minut paikan päälle.


No, soittivat sitten äsken ja kertoivat hankkineensa ammattilais-stunt (wo)manin tilalleni. Poikaystäväni oli tässä vaiheessa jo ostanut meille hotelliyön kyseisestä ei-niin-kaukaisesta kaupungista.

Huonot uutiset ovat siis, ettei minulla ole lauantaina töitä ja hyvät uutiset ovat, että minulla ei ole lauantaina töitä. Sen sijaan luvassa on miniloma ihan kahdestaan. Ei paha. Toivottavasti en törmää kuvausryhmään...


Muuten(kin) menee asenteesta riippuen hyvin tai huonosti. Enimmäkseen hyvin.

Työkuviot näyttävät ihan hyviltä, syksyllä varmoja töitä ovat syyskuussa oman teatteriseurueen kukkauden mittainen residenssi pikkukaupungin isossa museossa ja dinosaurusmusikaalin uusintavedot joulukuussa Pariisissa. Syksyllä on mahdollisesti myös runoesityksestä poikinut teatteriesitys loka- ja marraskuussa.

Fyysisiä näyttelijäntyöntreenejä ohjaava kundi pyysi lisäksi minut ehkä tulevaan prokkikseensa ja maaliskuussa 2012 esiinnyn yhdessä suomalaisia lauluja laulavan naiskuoron kanssa.


Parisuhteen saralla harrastamme onnellisuustreenejä, tarot-kortteja (Gerd Zieglerin kirja "Tarot - Mirror of your relationships" on huippu!) ja kommunikaatioharjoituksia. Eräänä iltana esitimme toisiamme ja kerroimme peloistamme ja toiveistamme toisillemme toisinamme. Oli erittäin avaavaa, suosittelen!


Välillä erillään asuminen tökkii pahasti, mutta välillä muistan taas, että pitää elää hetkessä ja luottaa huomiseen. Ja olla positiivinen ja muistaa, miten hyvin asiat ovat. Äitikin aina muistuttelee minua tästä, mutta äitiä on välillä ärsyttävää uskoa. Kai se on uskottava silti.


Lauantain töiden peruuntuminen kismittää yhä vähän, mutta blondin kostoksi ajattelin uida ei-niin-kaukaisen kaupungin viereisessä järvessä ja nauttia +24 asteen kesäsäästä. Epäilen vahvasti, että kaikenlaiset kismitykset unohtuvat siinä melko vikkelään.

4 kommenttia:

Downshifter Molly kirjoitti...

Uimista ja onnellisuustreenejä :)

Sinulle on terveisiä blogissani!

Anonyymi kirjoitti...

Luota vain huomiseen.Moni asiahan on tosi hyvin.Ja usko äitiä.
Kiinnostais tietää enemmän tuosta suomalaisia lauluja laulavasta kuorosta, onko kuoro suomalainen?
Muuten, tiedätkö onko kesäkuun alussa konsulaattien juhla siinä turisti-infon aukiolla?
Aurinkoisia päiviä toivotellen paskeriville

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos oikein paljon terveisistä Molly, vastaile niihin kun ehdin! :)

Paskeriville, Fêtes des consulaires on 28.-29.5. Place Bellecourilla, sinne voi ilmoittautua myös kertomaan Suomesta jos haluaa, tai vain tulla moikkailemaan! Laita mulle mailia blondi.patonkimaassa@gmail.com niin kerron lisää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta.Löysinkin jo Lyonin sivuilta tietoa tapahtumasta.Täytyy poiketa vilkaisemassa mitä maat kertovat itsestään.Toivottavasti ei sada,no ei ainakaan helle päätä pakota.Aamulla oli 17 astetta
plussaa. paskeriville