maanantai 13. helmikuuta 2012

Miltä nyt pitäisi tuntua?


Kaikenlaista. Polvi meni vähän rikki treeneissä, mutta voi jo paremmin. Kurkkukipu parantui viikon kärsimisen jälkeen homeopatian, eteeristen öljyjen, onnellisuuden, d- ja c-vitamiinin, Yogi-teen ja valkosipulin avulla.

Elämä tuntuu kauhean hyvältä. Minulla on esimerkiksi hirveästi ihania ja kiinnostavia töitä. Kaikki projektit tuntuvat lisäksi mahtuvan kalenteriini aika hyvin, mikä on loistojuttu! Kun vielä ne palkatkin alkaisivat jolkutella tiliäni kohti...


Esitän William Shakespearea (siis häntä itseään, en hänen näytelmäänsä) uuden teatteriseurueeni kanssa. Ja se ohjaaja, joka joskus muinoin muutti mieltään eikä halunnutkaan tehdä töitä kanssani, no nyt se sitten haluaa kanssa kovasti tehdä töitä kanssani. Lisäksi harjoittelen suomeksi laulavan naiskuoron kanssa unelmienitäyttymystyyppistä esitystä, jossa tanssin, laulan ja lausun tekstejä muunmuassa Kalevalasta.


Ja sitten huomenna alkaa toinen kierros koe-esiintymisistä hip hoppia, beatboxingia ja commedia dell'artea yhdistelevään esitykseen isoon Lyonilaiseen teatteriin, pääsin jo jatkoon 90:n hakijan joukosta, nyt meitä on 15 ja kuusi valitaan! Jännää!


Ja sitten vielä sekin, että olen ihan kauhean rakastunut. En ehkä ole koskaan ollut näin rakastunut, näin kokonaisvaltaisesti, kaikki vaan tuntuu natsaavan. Ajoitus, kypsyys rakastaa ja ennenkaikkea yhteensopivuus. Aivan käsittämätön yhteensopivuus.

On rento, hyvä ja helppo olla, on samantyyppiset elämänarvot ja yhteisiä mielenkiinnon kohteita. Ja lisäksi on tämä rakkaus, pikkuvarpaista aina päälakeen asti ja sormenpäihin ja niistä ulospäin virtaava rakkaus, joka vaan kasvaa koko ajan. Täyttää vaan minut ihan kokonaan.


Miltä nyt pitäisi tuntua? Aaaaaahhhhh.... En kai edes uskaltanut kuvitella villeimmissä unelmissani, että elämäni voisi olla tällaista. Tai okei, ehkä sittenkin, sillä uudet unelmakartat valmistuivat juuri ennenkuin alkoi tapahtua.


Toinen unelmakartta oli töistä, ammatillisesta kehittymisestä ja asumisesta, toinen taas parisuhteesta. Tein sen vähän väkisin ja ajattelin, että ensin olen pitkään yksin. Päätin silti, että on hyvä valmiiksi hieman muistutella itselleen, millaisessa suhteessa haluaisin olla sitten myöhemmin.

2012 on ehdottomasti menestyksen ja rakkauden vuosi. Eikun unelmiasi toteuttamaan sinäkin siellä, pieniä tai suuria!


Ai niin, ja se on sinisilmäinen blondi, joka joogaa, tanssii, hieroo kipeää polveani, tekee minulle eväät treeneihin ja hymyilee niin, että sulan. Hih.

11 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Oih! Onnea ja tsemppiä! Toivon, että sinulle käy hyvin koe-esiintymisissä ja jatkossa. Ja voi tuo rakkaus. Kuulostaa niin samalta kuin mitä itsessä on, yhä vieläkin, vaikka siitä on jo viikon päästä kaksi vuotta kun tavattiin. Nauti, kuulostaa ihanalta :)

Simpukka kirjoitti...

Tänne asti säteili elämänriemu tekstistäsi, sait minut hyvälle tuulelle.
Kaikkea parasta elämääsi ja työhösi! Pidän peukkuja, että olet niiden kuuden valitun joukossa.

Katz NYC kirjoitti...

Tsemppia! Toivottavasti kaikki jatkuu samaan malliin elamassasi. Positiivisuutta on niin paljon mukavampi lukea ja se inspiroi lisaa positiivisuutta ja mukavia ajatuksia. Minunkin on jo pitkan aikaa pitanyt tehda noita tauluja, mutta en ole saanut aikaiseksi. Varsinkin urataulu olisi aika tarkea jotta saisin selkean paamaaraan siita mita haluan tehda tassa elamassa.

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos ihanat ihmiset näistä kommenteistanne!!! :) Ja Katz ja Helmi-Maaria, tsemppiä ja menestystä tähän vuoteen, ja eikun unelmakartat kasaan!! Täältä ohjeet! Suuri virtuaalilähetys positiivista energiaa teille kaikille!!!! :)

Jutta kirjoitti...

Hei, minullakin on aarrekartassa joogasektorilla kuva, jossa nainen on bakasanassa! :) Ihanaa kuulla että olet rakastunut. Se on mieletön tunne, kun kaikki natsaa. Olen onnellinen puolestasi! <3

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos Jutta!! :) Hauskaa kuulla susta! Tulitkin mieleeni tässä taannoin, kun ajattelin sun kirjoituksia rakkaudesta ja mietin, että näin sitten munkin kohdalle tuli tällainen melko perfect match.... :) Virtuaalihalaus ja kaikkea ihanaa sulle!!

Anonyymi kirjoitti...

Päärooli kuulostaa tosi hyvältä saavutukselta.Olen samalla alalla ja taistelu on tuttua,Pariisin seudulla ja vähän Belgiankin puolella,ja välillä tekee kyllä mieli luovuttaa.Omat jutut on tanssia ja mielellään koreografiaa ja miksei näyttelemistäkin.Kesällä Avignon ja joskus Lyon tanssin takia.Parahinta jatkoa sinne etelään.
Ville-Veikko N. eli ville

Patonki kirjoitti...

Rakkaus on ihanaa!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos kommenteista Ville ja Patonki!!

Totta turiset Ville, tämä ei ole helppo ala, mutta onneksi nyt kolmen vuoden taistelun jälkeen alkaa löytyä yhä mahtavampia ja paremmin palkattuja prokkiksia! Keep fighting, never give up!! :)

Patonki: Niin on!!!!! :)

Pupuce kirjoitti...

Hei! Sullehan kuuluu kaikkea ihanaa! Kyllä kannatti palata bloggaamaan! :) Hienoa, olen iloinen puolestasi!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos paljon Pupuce!!! :)