maanantai 28. joulukuuta 2009

Blondius, kauneus ja oikea asenne!

Päädyin vihdoin epäekologiseen, mutta ekonomiseen ja uraa edistävään ratkaisuun: Käyn kaverini kampaamotuolissa blondaamassa itseäni taas skandinaavimmaksi... Ajatuksena olisi kuitenkin ottaa ihan vaan muutama raita, luonnollisuuden rajoissa. En halua näyttää Pamelalta, enkä nyt puhu Pamela Tolasta, joka on erittäin viehättävä nuori nainen. Jeps, kampausideoita etsiessäni katselin erilaisten supertähtien naamoja ja mietin kauneusleikkauksia. Jännittävä tapa käyttää rahojaan. Toisaalta, itse korjaisin vinon hammasrivini mieluusti, jos olisi varaa...

Kaikenlaista. Jollei ole supermalli, jonka palkka riippuu nenän muodosta, harkitsisin kyllä vakavasti "pieniä paranteluja", sen sijaan asenteen parantelu olisi ehkä suositeltavampaa. Oletko koskaan nänyt jonkun, joka on ulkoisesti nykyihanteen mukaisen "superhyvännäköinen", mutta säteilee "rumaa" energiaa? Entä jonkun, joka ei täytä Haluatko Megasuperhottismalliksi-mittoja, mutta josta säteilee kauneus? It's all in the attitude, my friends. Minun ystäväporukassani on tapana aina kehua muita naisia ja iloita ympäröivästä kauneudesta, suosittelen! Kohteliaisuus päivässä pitää kirurgin loitolla!

Tällaisia kampauksia pohdin, eivät ole kaukana tämänhetkisestä, vaan muutama vaaleampi raita ja vähän kerrostusta tarvitaan.Näin siis blondina pysyminen on hoidossa, ensi kampaamovisiitin teenkin sitten sinne ekokampaamoon Ranskassa. Ja nyt tytöt (ja miksei pojatkin), itsekehuskelu käyntiin ja hymy huulille! Toistelkaa vaikka itsellenne päivittäin peilin edessä: "Olen kaunis ja saan kaiken mitä tarvitsen!" Tehoaa paremmin kuin mikään ihmevoidepurnukka tai kemikaalimeikkikerros! (Lisäksi säännöllinen liikunta ja terveellinen, kasvispitoinen luomuruoka auttavat kummasti!)

Ps. Kuvassakin esiintyvälle Reese Witherspoonillekin sanottiin hänen uransa alussa, ettei hän ole tarpeeksi kaunis, lahjakas jne, mutta ihana Reese uskoi itseensä ja katsokaa missä hän on nyt!

Ei kommentteja: