maanantai 15. helmikuuta 2010

Sairaalavisiitti ja "loma"

Eräänä treenejä edeltävänä iltana, koe-esiintymisen jälkeisessä toipumistilassa ja väsyneenä, päätin tehdä itselleni salaatin lounaaksi. Seuraavassa hetkessä olinkin sitten sairaalassa ensiapuosastolla ompeluttamassa haavaa umpeen. Syytän pehmeää avocadoa, en omaa kömpelyyttäni, heh heh! No, olihan se ihan jännä reissu, ensiapuosaston sedällä oli tatuoituna luku "666" kaulaan ja hän kysyi naama hyvin vakavana, mitä teen työkseni. Vastasin kalpeana, että olen näyttelijä. Setä totesi: "Tässähän sinä näyttelet sitten oikein jännittävää roolia", ja nauroi päälle kolkosti. Olo oli vähintäänkin absurdi. No, loppu hyvin kaikki hyvin.

Lähiaikoina ei ole ollut ihan paras olotila. Luulen, että minuun vaikuttavat aika monet asiat, mm. harmaa sää, kylmyys (kyllä, täällä on kylmä, vaikka on samat vaatteet kun -20° säässä Suomessa), hormoonit, asuminen pikkukaupungissa kaukana ystävistä (ja vielä kauempana joistakin muista ystävistä)... Ja harmittaa myös aloitettujen projektien etenemättömyys, kun erilaisten tahojen kanssa on pyöritelty ajatusta teatterikerhojen, tanssituntien, jne. aloittamisesta, mutta heistä ei ole kuulunut vaikka olen itse ollut aktiivinen ja lähetellyt maileja ja soitellut. Samoin kaikki näyttelemisduunit, joita olen hakenut, ovat menneet ohi suun, kuten esimerkiksi aiemmin mainittu koe-esiintyminen.

Eilen teimme poikaystäväni kanssa tarot-korteilla pientä parisuhdetutkailua. Nostimme kumpikin kortin kuvaamaan toista, itseä ja parisuhdetta. Tuli hyviä juttuja, tai siis itselleni tuli synkkiä kortteja pääasiassa, mutta oivalsin paljon asioita. Yhden kortin inspiroimana ("Ota rennosti ja anna asioiden tapahtua itsestään.") päätin pitää 2 viikon loman. Sen aikana en stressaa työjutuista tai muustakaan, vaan lomailen ja teen kivoja juttuja! Eilen menimme St Valentinen kunniaksi syömään ihanaan ravintolaan, taivaallista tiramisua! Loma on siis nyt virallisesti alkanut, ja ehkäpä luvassa on myös reissu Pariisin suuntaan piakkoin...


Pinnan alla kuplii koko ajan eli asiat etenevät minustakin riippumatta, ja luvattu unelmakarttapostaus on siis loman aikana tulossa takuuvarmasti! Kaikkea hyvää kaikille, pitäkää huolta itsestänne!

Ei kommentteja: