perjantai 19. helmikuuta 2010

Unelma elämästä kainalot hyväntuoksuisina, ripset tuuheina ja iho kuultavana!

Etsin edelleen hyvää deodoranttia, ja juuri kun olin keksinyt melko hyvin toimivan deodoranttikiven, luin, ettei sen käyttö olekaan suositeltavaa. Olin jotenkin mystisen intuitiivisesti kokenutkin, ettei sen laittaminen iholle tuntunut mukavalta. Heh, kuulostaa kovin huuhaalta, mutta ei auta, that's me.

Kokeiluihini Nivean alumiinipahisdödön jälkeen on siis kuulunut Dermaclayn (luomu-sertifikaatin saanut) melko huonosti toimiva dödö ja sitten tämä myöskin pahiksen maineeseen joutunut dödökivi. Seuravaksi kokeiluun pääsee Bcom BIO-sarjan luomudödö (myös luomu-sertifikaatin saanut), joka väittää olevansa "Long Lasting Deodorant", katsotaan kuinka käy. Myös L'Occitanen luonnonmukaista (olikohan peräti luomu?) dödöä olisi tarkoitus kokeilla, sitä näin jossain palstalla jonkun kehuvan. Palaan asiaan!


No, seuraavat unelmani ovatkin sitten toteutuneet.

Phyt's-luonnonkosmetiikkasarjan luomusertifioitu musta ripsiväri tuuheuttaa ja pidentää ripseni aikalailla yhtä tehokkaasti kuin Max Factorin ex-lempparini. Ihana löytö, ja hinta 20€ (netissä taisi olla euroa halvempi), jonka hyvästä ripsiväristä kehtaan juuri ja juuri maksaakin... Toinen kokeiltava olisi Uusi Musta-sivustolla testaajien jo hieman kehuma Colour Caramelin ripsari, mutta kauneushoitolan täti kyllä ilmoitti, että Phyt's tuuheuttaa tehokkaammin. Itse levitän aina kolme, joskus neljäkin kerrosta, ja kun rauhassa malttaa odottaa kuivumista vähän, niin hyvältä näyttää! Eikä varise ollenkaan päivän mittaan! Ainoa, mielestäni ei kovin vakava miinuspuoli on värin vesiliukoisuus, jos itkeä tirauttaa tai kävelee kaatosateessa niin voi olla varma, että ripsari on heti poskilla. (Testattu on, ks. aiempi postaukseni sormenviiltelyepisodista ja avocadosta... Taisi vierähtää muutama tippa silmäkulmasta.)

Olen saanut myös käyntiin aiemmin hankalalta tuntuneen kasvojen puhdistamisen rypsiöljyllä, lämpimällä vedellä kostutettua pyyhettä apuna käyttäen. Iho loistaa ja epäpuhtaudet ovat melkein hävinneet, jee!

Tarkoitus on siis pikkuhiljaa alkaa muuttaa meikkivalikoimaa ekommaksi ja luonnonmukaisemmaksi, ja hyvältä näyttää! Nyt palaan tekemään unelmakarttaani, kohta tulossa kuvia siitä ja aikaisemmista kartoistani, sekä ohjeita unelmakartan tekemiseen!

Ei kommentteja: