sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Luomua, ekoelämää ja uusi unelmakartta


Voilà, tässä uusin unelmakarttani (visuaalinen unelmientoteutusmuistutusasia, joka laitetaan seinälle näkyvälle paikalle, ohjeet täällä), klikkaamalla siitä saa isomman. Parisuhde on vähän näkyvämmässä roolissa tällä kertaa, kun yhtenä unelmista on se, että asuisimme yhdessä jossain kivassa kämpässä jossain vaiheessa... Vasemmassa yläkulmassa siis tämä, sekä hieman muita asumis- ja elämisolosuhdejuttuja. Sitten alkavat ammattiunelmat:

1: Teatterityöpajojen pitäminen kaikenikäisille
2: Innostavan ja oivaltavan modernin teatterin tekeminen
3: Tanssiprokkikset ja tanssia sisältävät teatteriprokkikset, tanssitunnit
4: Komedian tekeminen ja esim. stand up
5: Elokuva- tai tv-roolit

Lomatunnelmaiset maisemat kuvaavat vapaa-ajasta nauttimista ja yhteistä lomaa jonnekin kahdestaan - vaikka vaan junalla/autolla etelään pari tuntia, niin johan näyttää erilaiselta... Ja sitten "je bouge"-osastolla muistutellaan, että mieli ja koho pysyvät kunnossa tanssin, juoksemisen ja joogan avulla. Lainaukset ovat suomalaisilta kolleegoilta: Näyttelijä Mari Perankoski inspiroi minua hauskalla kommentillaan MeNaisissa: "Olen vähän tällainen veteraanipissis." Näin siis Perankoski kuvaili Rosanna Serkamon kirjoittamassa artikkelissa värikästä ja teinimäistä pukeutumistaan. Martti Suosalo muistutti myös samaisessa lehdessä, että "hyvällä timpurilla on yhtä aikaa monta työmaata. Pysyy leivänsyrjässä eikä kyllästy."

Edellisen turkoosin unelmakartan tulokset alkavat jo näkyä, syksyllä on luvassa lisää improkursseja hoitsuille, teatteriseurueestani alkaa olla taloudellistakin iloa, musikaalissa pääsen tanssimaan, tanssikursseja on tulossa lisää, jne. Leffaroolia odotellessa!


Esittelen tässä teille myös luomukasvopesugeelin, joka on pelastanut ihoni. Olen supertyytyväinen, että olen vihdoin löytnyt Sen Oikean - ihmissuhteissa en samaan termiin usko, mutta luomukosmetiikassa sitäkin enemmän! Merkki on ranskalainen Sanoflore, ja luomusertifikaatteja on kaksin kappalein. Tuoksu on ihana, vahva ja minttuinen, eikä ihon epäpuhtauksia ole enää juuri ollenkaan. Eli itselleni ei ainakaan sopinut Melvitan puhdistusmaito, se taisi itse asiassa aiheuttaa ne näpyt.


Lopuksi haluan vielä iloita pelkkien käytettyjen vaatteiden ostopäätöksestäni, joka on pitänyt hyvin - sukkia ja alusvaatteita olen ostanut uusina, mutta nekin ovat olleet usein luomupuuvillaa. Yllä uudenveroinen second hand-löytöni, joka kustansi 3 euroa. Taisi olla liian iloiset värit jollekin ranskattarelle... Joka tapauksessa, olen ihan rakastunut tähän kesämökki-/lehmityttöhenkiseen paitikseen, se sopii täydellisesti farkkushortsieni kaveriksi! Löysin sen pienestä kirppiskaupasta, jossa pitää tonkia kunnolla löytääkseen jotain, mutta hinnat ovat 1-3 euron paikkeilla. Sieltä löytöjen tekeminen on megapalkitsevaa! Nyt mars kaikki muutkin kirppikselle ostamaan tai myymään (tai miksei sekä että!), sesonki on parhaimmillaan!

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Mistä on kotoisin tuo puhdistusmaito? Apteekista? Pitäisi nimittäin hankkia uusi itselle, ja käytössäni ollutta ei saa kuin Saksasta...

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Parapharmaciesta ostin pesugeelin, eli kannattaa käydä kaikki ne ja sitten luomukaupat ja -osastot läpi! Sanoflore-merkkinen ja on kyllä ainakin mulle ollut tosi hyvä! Kerro sitten tykkäsitkö ja otat kokeiluun, maksoi 9,90€ ja on riittoisa, eli ei edes hinnalla pilattu... :)