tiistai 22. helmikuuta 2011

Lääkekuuri

Lähiaikoina blondi on ollut hieman allapäin. Mieliala on yhä laskenut, koska tanssikoulun pomon Hèrven kanssa on ollut taas ongelmia, koska poikaystävä on taas lakannut katselemasta Lyonin myytävien asuntojen ilmoituksia ja linnoittautunut pikkukaupungin lintukotoonsa, koska viikonlopun lyhytelokuvan kuvauksissa pieni puherooli muuttui lähes näkymättömissä olevan avustajan "rooliksi" (ohjaaja ei ehkä tykännyt aksentistani tai jotain), koska teatteriseurueen treeneissä on ollut nollafiilis ja koska itsekritiikki sen sijaan on juhlinut ihan kympillä.

Nyt onkin hyvä hetki määrätä itselleen kunnon masennuslääkekuuri:

Ruokaterapiaa


Kukkaterapiaa


Kissaterapiaa


Luontoterapiaa


Siivous- ja Feng Shui-terapiaa (ja tietenkin luovaa visualisointia)


Unelmakarttaterapiaa


Rakkaus- ja ystävyysterapiaa


Hevosterapiaa


Hammam-höyrysaunaterapiaa


Tanssihyppelyjuoksuliikuntajoogaterapiaa


"Nyt nukkumaan"-terapiaa

6 kommenttia:

siniann kirjoitti...

Harmi että elämä koettelee, mutta lääkekuurisi on aivan mahtava! Eläimet ovat parhaita terapeutteja, samoin rentoutuminen ihanien asioiden parissa :) Toivottavasti kaikki asiat kääntyy parempaan suuntaan!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos kiitos! :) Olo on jo parempi, ja eihän tässä mitään niin vakavaa ollutkaan, onneksi. Tämä kuuri auttaa varmasti. Ja tätä lääkitystä voisi sitten jatkaa loppuelämän ajan, niin säästyisi uusilta masennuskausilta... ;)

Airelle kirjoitti...

topsi hyvältä näyttävä lääkekuuri! tsemppiä!

Katness kirjoitti...

Noista kaikista on apua hadan hetkella. Kavelylenkki, elukat, aurinko, terveellinen ruoka, musiikki, jooga... Ihanasti olet kerannyt terapiamuotosi tahan. Tota on kiva katsella ja valita paivan terapia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tyttö!

Eiköhän se siittä, sano lääkäri kun potilaalta jalkaa leikkas. Yleensä asioilla on taipumus järjestyä:D Ainakin lääkekuuri näyttää todella hyvältä:)

Hyvää viikonloppua ja kaikkea hyvää
(ja anteeksi että viime käymiselläsi ei nähty, olin aika juoksussa silloin:D)

<3 Aino

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos Katz NYC, ja juu nimenomaan noin näitä terapiamuotoja käytetään, joka päivälle omansa - tai vaikka kaksi! :)

Aino, kiitos "visiitistä" ja nou hätä, nähdään sitten seuraavalla kerralla. Mullakin oli vähän sellanen hiljaisempi Suomi-loma, en ollut kauheesti ihmisiin yhteydessä. Haleja!!!