lauantai 18. toukokuuta 2013

Uusi koti, agentti ja mahdollisuuksien (sateinen) alkukesä


Vihdoinkin meillä on netti uudessa kodissa ja muuttokaaos helpottaa hieman. Uusi koti löytyi yllättäen huhtikuun 21. päivä ja muutimme vappuna.Asunto on ullakolle remontoitu ja yhdistelee kauniisti uutta ja vanhaa. Katon keskelle on jätetty näkyviin upeat hirret, lattia on vanha puulattia, joka on hiottu uuden veroiseksi.


 Meillä on pelkkiä kattoikkunoita, uusi värikäs riippumattotuoli, rauhallinen makuuhuone, metsäteemainen kylpyhuone... 
Sisustus on vielä käynnissä, ja tänään on luvassa käytettyjen huonekalujen etsimistä.  Ja niin, sain myös agentin. Kävimme pienillä elokuvafestivaaleilla Pariisissa ja samalla reissulla otin yhteyttä muutamaan pariisilaiseen agenttiin ja yhteen, joka toimii Lyonissa ja Pariisissa. Kaikki vastasivat kieltävästi. Vastaillessani näihin maileihin, "kiitos silti vastauksestanne...", otin avukseni luovan visualisoinnin ja kuvittelin, että johonkin näistä agenteista otettaisiin yhteyttä pian ja kysyttäisiin, onko heillä kaunista skandinaavinaista. 

Seuraavana päivänä Lyonissa ja Pariisissa toimiva agentti soitti minulle, ja kertoi, että häneltä oltiin pyydetty skandinaavista naista kahteen tv- ja elokuvaproduktioon. Heh heh.Tapasin agenttini samalla viikolla, kun muutimme uuteen kotiimme. Sovimme, että olen nyt hänen listoillaan, ja lupasin lähettää uusia kuvia minusta pian. Otin yhteyttä pariisilaisen ystäväni valokuvaajakaveriin, joka ottaa muotikuvia Los Angelesissä ja Pariisissa. Hän vastasi, että ottaa minusta mielellään kuvia.

Muuttopäivänä ehdin myös käydä koe-esiintymässä pieneen nettisarjaan, jonka palkkio ei ole päätähuimaava. Ohjaaja on tuttuni ja tekee todella laadukasta työtä, joten olin silti tyytyväinen, kun minut valittiin yhteen päärooleista. Roolihenkilön piti alunperin olla ranskalainen ruskeaverikkö, mutta hei, vakuutin ne blondiudestani ja suomalaisuudestani huolimatta! Näin saan myös vihdoin videokuvaa itsestäni puhumassa ranskaa.Äsken sain viestin näyttelijäystävältäni, joka antoi minulle erään casting-naisen yhteystiedot. Nainen etsii kuulemma ruotsinkielentaitoista näyttelijätärtä. Lähetin äsken CV:n ja kuvani hänelle, nyt siis peukut pystyyn ja sormet ristiin.

Kaikki vaikuttaa kokonaisuudessaan aika hyvältä. Vaikka töitä ei ole juuri nyt kovin paljon, niin uskon, että televisio- ja elokuvapuolella alkaa nyt tapahtua. Eikä edes sade ja +12°C haittaa ollenkaan. Jes.

6 kommenttia:

ekoemo kirjoitti...

Ihanan näköinen koti! Onnea siitä ja agentista!

Johanna Mia Haapamäki kirjoitti...

Löysin vasta tän blogin. Ihana ja ajatuksia herättävä. Hienosti olet luonut uraa täysin vieraassa maassa. Onnea uudesta kodista ja agentista.

Kiisseli kirjoitti...

Superihanaa, tosi hyvä näköinen koti, toivottavasti pääsen pian kylään! Ja tsemppiä työkoitoksiin! Pus!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja onnitteluista! Ja tervetuloa lukemaan blogia, Johanna! :)

Ja jee Kiisusein, tervetuloa koska vaan!! Halipus!!

Anonyymi kirjoitti...

Jee, aivan upeeta. Oma ullakkokoti Lyonissa. Onnea ihan hurjasti. Saa mennä ja tulla mielensä mukaan. Oliko vaikea löytää? Onko toi hieno vika kuva asunnon läheltä, jos on niin Lyonissa on tosi tyylikästä. Ollaan suunniteltu kaverin kanssa kesälomareissua pitkin Eurooppaa ja ajateltiin poiketa myös Lyonissa. Ainakin siellä on houkuttelevan näköstä. Toivottavasti sateet ainakin loppuu. terkuin minttu

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos kiitos!! :) Juu oli tosi vaikeeta löytää "se oikea" koti. Ja lisäksi useat kiinteistöävälitysfirmat eivät ota täällä Ranskassa edes määräaikaisessa työsopimuksessa olevia vuokralaisiksi, puhumattakaan freelancereista....

Käytiin katsomassa noin kahtakymmentä asuntoa, ja joko ei tykätty tai sitten tykättiin, mutta oltiin myöhässsä tai meitä ei haluttu vuokralaisiksi. Eli aivan luksusta, että täydellinen koti vihdoin löytyi! :)

Kuva on Pariisista Gare de Lyon-nimiseltä juna-asemalta. Mutta kyllä täällä Lyonissa on silti tosi tyylikästä! ;) Teenpäs sinua ajatellen pienen turismipostauksen samantien!

Sateiden loppua odotellaan myös täällä, mutta kyllä se vielä tulee! :)