perjantai 18. lokakuuta 2019

Pitkästä aikaa...

Uutisia. Menin naimisiin ihanan miehen kanssa, jonka tapasin erottuani epämukavuusaluemiehestä. Kaksi ja puoli vuotta rakkautta takana, ja häistä on kohta 2kk. Häissä mulla oli turkoosi (Emmauksesta käytettynä 8 eurolla ostettu) upea glittermekko ja miehen takkikin oli vaaleansininen ja kimalteli. Oih. Häiden toka osio oli Alpeilla, huikeissa maisemissa.


Olen näytellyt monissa tv-sarjoissa Ranskassa ja teattereiden lavoilla ympäri maailmaa. Etsin tällä hetkellä kansainvälistä agenttia, jotta saisin enemmän rooleja ympäri Eurooppaa. Töitä ei ole nyt juuri ollenkaan, mutta luotan siihen, että niitä tulee, kunhan vaan menen oikeaan suuntaan enkä tee vääriä kompromisseja. 

Teen yhä unelmakarttoja ja pidän itseäni elävänä esimerkkinä siitä, että kaikki on mahdollista kunhan vaan uskoo itseenä, kuuntelee sydäntään ja muita inspiroivia ihmisiä ympärillään ja uskaltaa yrittää. 


Kaikkea hyvää sinulle, joka luet tätä nyt, älä anna periksi unelmiesi toteuttamisessa, ja jos et jaksa nyt yrittää, niin lepää ensin, rakasta itseäsi kaikin tavoin (oot nimittäin aika ihmeellinen olento) ja rupea tositoimiin sitten kun siltä taas tuntuu. 💕😊

3 kommenttia:

Zella kirjoitti...

Ei vitsit, miten ihanaa löytää tämä postaus täältä tänään! ONNEA avioliiton johdosta, mahtava uutinen! Kaikkea hyvää tulevaisuuteen niin rakkauden kuin työnkin saralla :) Ja kiitos inspiroivasta viestistä liittyen siihen, ettei saa antaa periksi haaveiden suhteen....täydellinen muistutus juuri oikeaan aikaan <3

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Kiitos Zella, ja ihanaa että tuli oikeaan aikaan. Ajattelinkin kirjoittaessani tätä, että jos edes yksi ihminen lukee tän ja saa tästä vähän inpiraatiota niin se on täyttänyt tarkoituksensa. Toivoa on aina, unelmien toteuttamisessa, yllättävissä tapaamisissa, ihanissa yllätyksissä... Välillä väsyttää (niinkun mua just nyt), mutta yhteyttä sisäiseen liekkiin (toivoon, luottamukseen) ei kannata katkaista. Sitä harjoittelen itsekin, etten anna periksi ja että välillä voi vaan levätä ja sitten taas toimia uudestaan unelmiensa eteen... :)

Nick kirjoitti...

Onnittelut, mademoiselle. En ole seurannut blogeja enkä kirjoittanut omaa, luin tämänkin vasta nyt. Mutta silti suuresti onnea, kaikkea hyvää ja sopivasti menestystä. Sekä hienoja listoja. Koska niitä tarvitaan aina. C'est la vie.